Spaarolifantje’s gezondheid

Het gaat de laatste twee weken niet heel best met me. Ik heb wat ups en downs in mijn gezondheid gehad, deels psychisch en deels lichamelijk. Het waren drukke weken en vorige week was het heel warm, waar ik niet zo goed tegen kan.

Ik heb kleine paniekaanvalletjes gehad de afgelopen twee weken, ik heb lopen piekeren, ik heb kleine huilbuien gehad die ook weer over dreven, en een zeurderige hoofdpijn kwam de meeste dagen zo tegen het middaguur opzetten, wat voor mij zeker niet normaal is. Nu zijn mijn darmen sinds een dag van streek. Dit laatste is dan eindelijk een puur lichamelijke klacht (tenminste, dat vind ik) en meestal gaan darmklachten bij mij binnen twee dagen over als ik een beetje licht verteerbare dingen eet.

Mijn vriend heeft me gesteund en geknuffeld en verwend. Zelf heb ik het het afgelopen weekend bewust heel rustig aan gedaan, en ook nu geniet ik van mijn ochtend vrij door zo weinig mogelijk te doen (vanmiddag en vanavond weer werken). Ik ben eigenlijk wel aan vakantie toe, maar dat zit er niet in. Wel wordt het vanaf volgende week weer wat rustiger op mijn werk, en heb ik dan dus elke week een paar dagen vrij. Dus dat moet dan maar genoeg zijn om weer een beetje bij te komen. Als ik me slecht blijf voelen, ga ik zeker langs de huisarts, op dit moment hou ik het nog op kleine klachtjes die vanzelf weer over zullen gaan met wat rust en tijd.

Lichtpuntje is wel dat het me nog steeds lukt om me aan een gezonder dieet te houden en ik val ook nog elke week een paar onsjes af. Hopelijk gaat dat me uiteindelijk helpen om me gezonder en fitter te voelen. Vandaag ga ik maar weer eens op de fiets stappen naar m’n werk, het is maar zo’n 10 km in totaal, maar wat beweging is natuurlijk goed. Maar eerst nog even een dutje doen op de bank 🙂

Reacties uitgeschakeld voor Spaarolifantje’s gezondheid

Opgeslagen onder Gezondheid

Reacties zijn gesloten.