Spaarolifantje is weer thuis

Na een behoorlijk voorspoedige terugreis (gezien het weer) zijn we sinds gisteren weer thuis. Hè, lekker toch, weer in mijn eigen bedje slapen… 

We hebben gedurende de week 380 pond opgenomen uit de automaat en nog zo’n 80 euro gepind van de huishoudrekening. De 380 pond is ongeveer 470 euro. Dus in totaal 550 euro voor twee personen. De B&B kostte 500 euro, de vlucht 200 euro. Alles bij elkaar dus 1250 euro voor een week vakantie voor twee. 

Als souvenier heb ik Christmas crackers meegenomen (voor het familie kerstdiner) en ik heb een paar kleine cadeautjes gekocht (boekenleggers, oorbelletjes). Mijn vriend was niet zo goed voorbereid op het winterse weer en heeft een paar superlekkere handschoenen gekocht en een heel erg warme en enigszins koddige muts. Die gaan hopelijk nog lang mee! 

Grotere uitgaven waren 50 euro voor de treinreis naar St. Andrews, 50 euro aldaar voor toegang tot de ruïnes van de kerk en het kasteel en de toren (mooi uitzicht!), 50 euro voor de  hop-on-hop-off bus in Edinburgh en 2 x 50 euro voor twee etentjes. 

Tja, het had allemaal goedkoper gekund, maar het had ook veel duurder gekund 🙂 . Het was een leuke vakantie en we zijn allebei lekker uitgerust. 

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Geld en besparen

Een Reactie op “Spaarolifantje is weer thuis

  1. Loonlijstmama

    Wow, lekker Schotland! Fijn voor jullie, nu lekker nagenieten!