Salaris binnen

Vandaag gaat mijn salaris binnen komen. Ik kan me er nu al op verheugen. Helaas voor mij geen eindejaarsuitkering, in plaats daarvan is mijn uursalaris wat hoger (dus laat ik toch maar niet klagen!). Toch zal het wel een mooi bedragje zijn, waarmee ik het zeker wel weer tot half januari uit kan zingen. Ik kan straks ook gaan zorgen dat al het geld op de goede plek staat.

Omdat je voor de vermogensbelasting moet opgeven hoeveel geld je had op 1 januari, en omdat je daar wél je schulden vanaf mag trekken maar pas vanaf een bepaald bedrag, is het voor mij verstandig om mijn credit card schuld (ik kocht drie cadeautjes online met mijn credit card) af te betalen voor 1 januari. Dat lukt ook gemakkelijk, maar ik moet het wel even doen. 

Daarnaast wil ik kijken hoeveel geld ik in groene beleggingen geïnvesteerd wil hebben. Groene beleggingen zullen in 2013 ook nog een belastingvoordeel opleveren als je normaal gesproken vermogensbelasting zou moeten betalen. Dit belastingvoordeel wil ik wel hebben, daarnaast word ik gewoon ook erg blij van mijn groene beleggingen.

Dan nog even de administratie weer op orde maken en de bankafschriften downloaden. Kortom: toch wel genoeg te doen!

Advertentie

Reacties uitgeschakeld voor Salaris binnen

Opgeslagen onder Geld en besparen

Reacties zijn gesloten.