Spaarolifantje heeft straks misschien vier parttime banen

Echt waar 🙂

Hoewel het maar tijdelijk zou zijn en terug zou zakken naar drie. En dan naar twee.

Ik wil graag een beetje anoniem blijven, dus is het moeilijk om dit uit te leggen, maar hier gaan we… Baan 1 is het afronden van een oude klus. Hopelijk is deze over een half jaar af. Baan 2 is  het werk waar bezuinigingen doorgevoerd werden, zodat ik er minder uren kan werken. Mijn baas van baan 2 heeft me aangeraden bij baan 3, ook omdat ze me graag voor baan 2 wil behouden en ze hoopte dat ik door de combi van baan 2 en 3 genoeg zou verdienen om niet op zoek te gaan naar heel iets nieuws. Baan 3 loopt tot en met maart en kan dan misschien verlengd worden, maar misschien ook niet. Baan 4 is wederom een voorstel van de baas van baan 2 en zou kunnen gaan lopen vanaf maart…

Zo zag mijn werkweek er deze week uit: maandag baan 1, dinsdag gesplitst baan 1 en baan 2, woensdag baan 3, donderdag baan 2 en vrijdag weer baan 3. Tussendoor twee gesprekken over mogelijke baan 4.

Het is een beetje om een punthoofd van te krijgen 🙂 . Misschien neem ik nu wel ietsjes teveel hooi op mijn vork. Iets wat ik eigenlijk niet moet doen, omdat ik van stress snel angstig en depressief wordt.

Parttime banen 1, 2 en 3 zijn elk op zich niet zo stressvol, dat is wel fijn. Ik hoef niet op mijn tenen te lopen om ze te kunnen doen. De combinatie van banen 1, 2 en 3 is wel enigszins stressvol, omdat er meerdere partijen zijn die aan je trekken, en omdat elke week weer anders is. Parttime baan 4 zou, naar mijn eerste indrukken nu, een grotere uitdaging kunnen zijn, wat dus interessant is maar ook problematisch kan worden als het me allemaal teveel wordt.

Ik ben er nog niet uit. Vandaag en morgen is het lekker weekend, en vandaag ga ik mijn eerste cupcakes bakken en versieren! Ik ben benieuwd…

Advertentie

3 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen, Gezondheid

3 Reacties op “Spaarolifantje heeft straks misschien vier parttime banen

  1. Bloem

    Neem niet teveel hooi op je vork en probeer ook aan jezelf te denken!

  2. Linda

    Houd er wel rekening mee dat je maar bij 1 werkgever loonheffingskorting mag toepassen.

  3. Pingback: “Nee” gezegd tegen baan 4… Een positieve ervaring! | Spaarolifantje