Nog één dag niets uitgeven

Nog één dag niets uitgeven, dan is de geef-geen-geld-uit maand om. Ik gaf dus helaas toch wat geld uit, namelijk 22,95 euro aan een uitje en aan een plotselinge maaltijd-buiten-de-deur (zie de aparte pagina), maar dat is veel minder dan in een normale maand. Niet perfect dus, maar wel best aardig.

En verder viel het over het algemeen wel mee om de portemonnee niet te trekken. Gisteren even zonder iets te lezen in het openbaar vervoer (en help, dat kan eigenlijk niet, hè, eigenlijk moet ik iets te doen hebben als ik vervoerd word), maar uiteindelijk vermaakte ik me toch wel met naar buiten kijken en een boodschappenlijstje schrijven. Vandaag ging weer een biebboek mee in de trein. Smul.

Ik weet nu al dat ik komende maand wel wat ga kopen, namelijk twee nieuwe broeken. Twee van mijn huidige broeken zijn namelijk oud aan het worden, en versleten. Niet meer geschikt voor werk. En dan heb ik er nog maar twee over, dus da’s te weinig om een werkweek mee door te komen. Ik verheug me er niet eens heel erg op, want kleding kopen is niet mijn hobby. Maar wat moet, dat moet 🙂 .

Advertenties

Reacties staat uit voor Nog één dag niets uitgeven

Opgeslagen onder Geld en besparen

Reacties zijn gesloten.