Vakantie!

Ik heb anderhalve week vakantie vanaf nu… Wel een rare vakantie trouwens want ik ga toch nog twee dagen werken voor baan 2 omdat daar een Belangrijke Vergadering aankomt. Maar het wordt wel een heel stukje rustiger nu ik even niet naar baan 1 hoef. Vriendlief zal ook wel blij zijn dat hij me vaker ziet.

Toevallig was er gisteren op mijn werk iemand die haar boekenkast thuis had opgeruimd en die alle boeken die ze weg wilde doen, mee naar werk genomen had. We mochten uitzoeken. Dus er ligt nu een heel stapeltje boeken op mijn nachtkastje.

Mocht ik me vervelen, dan is er nog een hoop te poetsen en op te ruimen, misschien kan ik zelfs nog wel wat dingen op marktplaats zetten. Ik kan een middagje gaan winkelen om twee nieuwe broeken, een nieuwe blouse en een aantal paren lekker zittende sokken te kopen. Ik ga een dagje op bezoek bij mijn zus en mijn nichtje, dat is al afgesproken. En verder hoop ik af en toe naar buiten te kunnen om van het mooie weer te genieten, maar wie weet of dat gaat lukken…

PS. Ben mijn vakantie goed begonnen door vanmiddag het bultje te laten verwijderen. Het ingreepje viel me reuze mee, nu nog een dagje of wat hinkelen, denk ik, omdat het op mijn voet zit zat.

1 reactie

Opgeslagen onder Geld en besparen

Een Reactie op “Vakantie!

  1. geniet ervan, met slecht weer kun je ook genieten.