Als water…

De laatste weken lijkt het geld als water weg te stromen vanaf mijn bankrekening. En ik lees het dus wel meer hier in blogland. Wat zou er aan de hand zijn? Zouden we onbewust toch die oproep van onze premier ter harte hebben genomen om meer uit te geven? Hebben we de lente in onze kop waardoor we zorgelozer geld uitgeven? Of is de lente typisch een tijd om meer geld uit te geven (aan de tuin, aan de komende vakantie, enz)?

In mijn geval ligt het niet aan de tuin, en ook niet aan de vakantie. De vakantie is nog lang niet gepland en gaat wie weet pas in het najaar plaatsvinden, en een tuin hebben we niet.

Deze maand heb ik met name geld uitgegeven aan een goed doel (sponsoring voor een evenement in juni, dus dan is het wel logisch dat ik daar ook in mei of juni geld aan uitgeef) en aan dat weekendje weg met mijn ouders (oh ja, toch een beetje de lente in de kop, dus).

De rest van de maand maar weer goed gaan opletten, dus. Goed nieuws is wel dat de huishoudrekening nog aardig gevuld is omdat we aan de lijn aan het doen zijn 🙂 .

Advertentie

4 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

4 Reacties op “Als water…

  1. Ernie

    Streep je niet te veel leuke dingen weg……;-)

  2. Johmar

    ik geef ook wel iets meer geld uit dan vorig jaar,maar geef het ook anders uit , ik koop namelijk steeds meer 2e hands spullen en koop niet meer in een opwelling, voorbeeldje ik wil eigenlijk zon ouderwetse ijzeren gieter, maar zelfs 2e hands exemplaren waren best prijzig en nu zag ik gisteren een plastic gieter bij de kringloop voor 1,50 euro , nu probeer ik zo min mogelijk plastic te kopen ,maar dit kon ik toch niet laten lopen ,want ik heb echt een gieter nodig , deze is 2e hands en ook nog eens spotgoedkoop. dit zijn in mijn ogen goede redenen om toch maar weer eens iets aan te schaffen. op deze manier vind ik geld uitgeven geen probleem.

  3. Pingback: Het leek of er geen vooruitgang in zat… | Spaarolifantje