Vaderdag

Morgen is het Vaderdag. Vandaag zal ik mijn ouders toevallig gaan zien (ik ga zo op pad). Ik heb geen cadeautje. Misschien koop ik nog iets, onderweg, maar mogelijk ook niet. Dan moet mijn aanwezigheid maar het cadeautje zijn 🙂 . Mijn ouders hebben alles wat ze nodig hebben, en véél van wat hun hartje begeert. Het is ook moeilijk nog iets voor ze te verzinnen. Binnenkort is hij jarig, dan is het groot feest met toch ook weer cadeautjes.

 

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

5 Reacties op “Vaderdag

  1. Nicole

    Ik geef mijn vader altijd twee dikke repen van een hele lekkere choco winkel op ut dorp. Lief briefje erbij en klaar. Ook mijn vader heeft alles al en hoeft niets te hebben maar ik merk dat hij het wel kan waarderen.
    Je bent al vroeg op pad trouwens.

    • En jij bent ook vroeg wakker 🙂 . Ja, ik moet er op tijd zijn (begrafenis van een oud-tante van in de 80), en ik ga nog ietsjes eerder zodat ik lekker eerst nog rustig een kopje koffie kan drinken met mijn ouders.

  2. Ik zit ook elk jaar weer te dubben (vooral met zijn verjaardag trouwens, vaderdag vindt hij ook niet zo belangrijk) wat ik hem kan geven. Nu is het een mooie briefopener geworden 😉

  3. Zou willen dat ik hem nog had. Helaas..geen papa en mama meer. Geniet er van nu je ze nog hebt. Dat is belangrijker dat cadeau’s. Ik ben blij dat ik altijd een goede band heb gehad, dat we alles hebben besproken en gedaan zodat er geen spijt was na zijn overlijden. Dus ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad.