Kom maar binnen, salaris

Als het goed is, komt vandaag mijn salaris weer binnen. En omdat ik veel uren gedraaid heb in mei, moet het een heel mooi bedragje gaan worden. Ik kan er altijd wel naar uitkijken en ik zal vandaag waarschijnlijk een aantal keren mijn saldo checken om te zien of het al binnen is, en ook hoeveel het precies is.

Wat ik er mee ga doen, is eigenlijk al bekend en gepland. Hup, naar de spaarrekening met het grootste deel. En een ander deel blijft op de betaalrekening in verband met de geplande uitgaven voor het dak boven mijn hoofd, de boodschappen enzovoort.

En, denk ik toch, een nieuwe laptop aanschaffen. Hoewel dat ook wel een beetje “auw” doet, zomaar een euro of vijfhonderd, zeshonderd, “weggeven”. Een maandje uitstellen nog maar? Maar ja, het zou wel handig zijn als de oude laptop nog werkt als de nieuwe er is, om dingen over te kunnen zetten en zo. Het past in het budget, dat wil zeggen ik hou daarna nog steeds geld over voor de spaarrekening. Ach, ik kan er in ieder geval nog wel minimaal één nachtje over slapen…

PS. 16.40 uur: ja, ’t is binnen…

3 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

3 Reacties op “Kom maar binnen, salaris

  1. Nadasurf

    Weet niet hoe oud hij is maar na 5 jaar is het beste eraf, maar heb je niet veel eisen heb je voor 400 euro al een goede laptop, en lader extra erbij kopen? Nog nooit kapot gegaan hier.

  2. Ernie

    Je kunt je laptop (nadat je alles wat je bewaren wilt op een cd of externe schijf hebt gezet) helemaal schoon maken of laten maken als je het niet zelf kunt. Besturing er weer oplaten zetten en wellicht is de lap top dan weer een tijd bruikbaar.

  3. Hier is ’t nog niet binnen…denk morgen pas 😦