Bijverdienen

De laptop is gisteren gekocht. Als we goed gekeken hebben, wordt het een snel ding met genoeg geheugen en met een scherm van de gewenste grootte. Het ding kostte 600 euro (nou ja, 598 euro, je kent het wel…). Volgende week komt-ie aan, is me beloofd. Intussen merk ik, dat ik dat geld graag terug wil verdienen, extra bij wil verdienen. Al is het misschien raar dat ik dat nu ineens wel wil, waar ik eerder niet speciaal de behoefte had om extra te verdienen. Maar goed, alle motivatie is motivatie, toch?

Gisteren heb ik per ongeluk maar meteen 1,5 uur overgewerkt. Da’s toch weer mooi 30 euro… Nog maar 568 euro te gaan. Vandaag werk ik nog een dag (gepland, dus dat telt niet mee), en dan heb ik een week vakantie. Misschien kan ik in die week nog wat dingen doen die ofwel geld besparen, ofwel geld opleveren. We zullen zien…

5 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

5 Reacties op “Bijverdienen

  1. Ik heb in ieder geval weer even op je adsense ad geklikt, dat scheelt weer… een cent of zo? 😉 Maar als je wat bij kunt verdienen zou inderdaad leuk zijn.

  2. Veel plezier met je nieuwe laptop!

  3. Willemien

    Maar waar voor werk je dan? Werk je om te leven of leef je om zoveel mogelijk geld op een rekening te hebben en dat eventueel aan je nageslacht door te geven? Je laatste jas heeft geen zakken zei mijn oma altijd. En dat probeer ik ook in gedachten te houden. Het aanhouden van een buffer is prima natuurlijk, maar je moet ook genieten van de dingen die je met dat geld doet en kunt doen. Je hebt goed over deze uitgave nagedacht het komt niet direct van je buffer, geniet er dan ook gewoon van.