Terug naar de basis?

Nu het weer wat koeler is en ik mezelf weer kan horen denken (pfff, wat word ik loom van warm weer) heb ik even wat dingetjes aangepakt. Zoals het huishouden. Het is hier eindelijk weer een beetje ontrommeld, en schoon. Er draait nog een wasje, maar dan is ook alle was weer eens gedaan. (Over een weekje is de mand natuurlijk weer vol, maar goed, zo gaat dat).

De administratie had ik vorige week op een nog koele ochtend al eens gedaan; dus die is min of meer “bij” – er liggen drie nieuwe brieven in het laatje te wachten totdat ik ze op de juiste plek in de klapper doe, maar geen van die brieven vraagt om onmiddellijke actie (er hoeft niets betaald of opgestuurd te worden of zo), dus dat kan wachten.

De financiën… tja, het was dus een dure maand. Op dit moment heb ik het vaste voornemen om ervoor te zorgen dat de komende maand goedkoper gaat worden, zodat ik weer kan gaan sparen en een beetje op schema kom te liggen qua spaargeld. Maar dat goede voornemen moet ik natuurlijk ook nog eerst even waarmaken!

Dus ik ben weer een beetje bij en een beetje op adem. Laat dat tweede hittegolfje maar komen (en wat mij betreft: ook maar snel weer voorbijgaan…).

Advertentie

3 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

3 Reacties op “Terug naar de basis?

  1. Inderdaad, ik ben ook niet gemaakt voor dat warme weer. Doe mij elk jaargetijde behalve de zomer. Ik kan er gewoon helemaal niets mee.

  2. Zomer is ook niet helemaal mijn ding, maar ik zit gewoon binnen en ga pas na het avondeten buiten dingen doen.

  3. Het tweede hittegolfje duurt gelukkig maar 2 dagen! Daar ben ik helemaal blij om.