Ontwikkelingen derde baantje

Op dit moment heb ik nog steeds drie parttime “banen”. Daar zit een hele voorgeschiedenis achter waar ik even niet over ga uitweiden. Baan 1 is een restantje van vroeger. Baan 2 is mijn huidige hoofdbaan, voor 20 uur per week. Baan 3 is eigenlijk voortgekomen uit baan 2, want ik werd door mijn baas van baan 2 warm aanbevolen bij baan 3. Ik werk er ongeveer 12 uur per week.

Met dat derde baantje zat ik begin juni al een beetje in mijn maag, en dat is niet veel beter geworden. Ik heb toen al uitgelegd waarom het niet zo goed beviel. Kortweg is het een indruk van mij dat de hoeveelheid nuttig werk per gewerkt uur een beetje te laag is voor hoe ik het blijkbaar wil.

Maar het is nogal merkwaardig hoe moeilijk ik het vind om ontslag te nemen. Ook al zie ik ook wel in, dat het wel aardig is om je leidinggevende ruim van tevoren je vertrek aan te kondigen, zodat ze desgewenst vervanging kunnen regelen voor je. Misschien speelde daarbij ook mee dat die leidinggevende nauwelijks op kantoor is. En ik ben er natuurlijk ook maar anderhalve dag per week.

Eigenlijk wilde ik per eind augustus stoppen. Maar ik kreeg het niet over mijn lippen. Inmiddels heb ik wel een gesprek gehad met de leidinggevende, en aangekondigd dat ik in september weinig uren werk (ivm drukte) en eind december echt wil vertrekken.

Dus nog vier maanden volhouden. Grofweg zo’n 20-25 werkdagen nog. Dat moet kunnen denk ik.

1 reactie

Opgeslagen onder Geld en besparen

Een Reactie op “Ontwikkelingen derde baantje

  1. Goed dat je het toch aangegeven hebt, het is belangrijk om een dienstverband netjes af te ronden. Die 20 tot 25 werkdagen zijn vast wel te overzien nog 😉