Fitnessen

Een vervolg op het eerdere verhaaltje over dat ik overwoog om een hometrainer te kopen… Goed dat ik er nog even wat langer over nagedacht heb, en niet meteen impulsief een apparaat gekocht heb, want:

Ik krijg van een oom van mijn vriend een oude fitness-fiets of ehm hometrainer. Die oom is zelf te oud geworden om er nog op te zitten (de man is diep in de tachtig inmiddels). Morgen komt-ie naar hier, het ding. Het is een eenvoudig ding zonder computer en zonder fancy programmaatjes, maar het apparaat is heel, doet het, en is degelijk. En het kost me een fles rode wijn, want daar is die oom wel blij mee.

Mijn vriend denkt, dat ik het niet ga volhouden om er elke dag een half uurtje op te gaan fietsen.

En ik ben van plan om te bewijzen dat hij ongelijk heeft. En van mezelf mag ik, als ik 31 dagen lang er elke dag een half uurtje op fiets (waarschijnlijk ga ik dat ’s ochtends doen), gaan kijken naar een “coolere” hometrainer. Eentje met een computer en met programmaatjes (ik vond vroeger op de sportschool het “random” programmaatje altijd het leukst, waarbij de weerstand telkens wisselt en je dus niet goed weet, wat je te wachten staat). Maar wie weet vind ik dat over een maandje helemaal niet nodig, als deze hometrainer gewoon goed bevalt.

Vandaag trouwens ook een uur gefietst, maar dan “gewoon” naar m’n werk toe en weer terug. Die conditie is er nu dus wel, en dat wil ik graag ook in de winter zo houden. Nu kijken of ik ook op een fiets ga zitten, als dat niet “nuttig” is, omdat-ie nergens heen gaat…

2 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

2 Reacties op “Fitnessen

  1. Marie-Anne

    Leuk, ik ga met je meedoen 😉 ik probeer ook elke dag een half uurtje te fietsen. trouwens, te oud voor dat ding?? Mijn moeder wordt morgen 85 en als je haar kwijt bent zit ze op de fiets, minimaal 1x per dag, soms 2x per dag 😉

  2. lege zakken vrouw

    Ik zou me niet te druk maken over een nieuwe. Die computers gaan zo stuk.