Salaris binnen

Ziezo, daar was mijn salaris weer een keertje. Dit keer nog een hoog salaris. Dat gaat de komende maanden wel anders worden omdat ik deze maand en volgende maand weinig uren werk. In ruil daarvoor krijg ik wel meer vrije tijd, da’s ook leuk.

Maar goed, deze keer dus nog het hoge salaris van de vele werkuren in december, en daardoor kon ik eindelijk mijn spaarrekening helemaal aanvullen. Op de spaarrekening staat nu 5000 euro, en er staat nog 5000 euro op een andere spaarrekening (waar ik minder makkelijk aan kan komen). Totaal dus een hele mooie € 10.000 aan spaargeld, voor plotselinge uitgaven en voor een geplande uitgave komend jaar ergens.

Ik had dit in december voor elkaar willen krijgen, maar een heel klein pietsie beetje vertraging is ook niet zo erg, en nu is het dus echt helemaal gelukt.

Ik ben blij 🙂

Advertentie

3 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

3 Reacties op “Salaris binnen

  1. Vlijtig met zuinigheid

    Gefeliciteerd met het behalen van de mijlpaal. Heb je ook al enig idee wat je hierna gaat doen? Alles beleggen of toch ook verder sparen.

    • Ik weet het nog niet goed. De nabije toekomst is een beetje onzeker: mogelijk gaan we een huis kopen, mogelijk krijgt mijn vriend een nieuwe baan, en ik weet ook nog niet hoe het met mijn baan zal gaan. Dus ik heb geen idee of ik dit jaar geld over zal houden.

  2. Goed zeg, dat voelt vast lekker!