Vast contract…

Ik heb nog steeds niet mijn vaste contract in huis. Het zou eerst vanaf 1 januari zijn, maar dat werd niet gehaald dus toen werd het 1 februari. Daarna hoorde ik niets meer. Ik heb wel eens eerder gehad dat een contract pas weken na de ingangsdatum bij mij op de mat belandde, maar dit duurde wel erg lang.

Dus vorige week heb ik er over gemaild met mijn directe baas, die nu iemand van HR er op heeft gezet: waar is dat contract, en waar is het mis gegaan? Als het goed is, hoor ik nu dan toch binnen een paar dagen tot weken iets…

Mijn nulurencontract loopt nog tot oktober, en er zijn ook al uren voor mij ingepland t/m juli, dus ik maak me geen zorgen dat ik morgen ineens op straat sta. Maar ik wil natuurlijk uiteindelijk wel graag de nieuwe afspraken zwart op wit hebben.

Het verandert voor mij ook veel in de manier waarop ik betaald word: op dit moment is dat per uur, en met een percentage er bovenop voor vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Als ik een vast contract krijg, krijg ik ook “ineens” een vast bedrag per maand, al zal de compensatie voor de reiskosten wel blijven variëren. En dan krijg ik de vakantietoeslag en de eindejaarsuitkering niet meer elke maand een beetje, maar alleen in mei en in december (dat vind ik dan wel weer jammer, eigenlijk, maar ja).

Hopelijk hoor ik binnenkort meer.

 

Later: diezelfde dag kwam het binnen, mijn vaste contract!

1 reactie

Opgeslagen onder Geld en besparen

Een Reactie op “Vast contract…

  1. mmiirraah

    Gewoon iedere dag naar blijven vragen. Ook waarom het steeds later wordt…