Weekendplannen

Al een paar weken loop ik er tegenaan te hikken: er moet een nieuwe zomerjas komen, de ouwe ziet er echt niet meer uit (en dat zegt vriendlief, die nou niet bepaald erg kritisch is over kleding). Er liggen nog twee kledingbonnen die ik voor m’n verjaardag gekregen had, dus die kunnen mooi (deels?) ingezet worden.

Gisteren vulde ik online een enquête in over winkelen, en ik realiseerde me weer hoezeer ik er een hekel aan heb tegenwoordig. Nee, ik winkel niet meer “om ideeën op te doen voor de inrichting van het huis” of “om een middagje met vriendinnen door te brengen”. Dahaaag… Het kost allemaal maar tijd, en geld… 🙂 . Ik had donderdag al kunnen gaan winkelen, maar stelde het uit. Vandaag moet ik het dan toch maar echt gaan doen. En het wordt waarschijnlijk een vluggertje: snel naar binnen, jassen bekijken (criteria: kort, lichte kleur, een rits, niet teveel fratsen, en niet te duur), passen, kopen, en weer naar buiten.

De oude zomerjas blijft nog in gebruik: de afgelopen weken maakte ik weer lange fietstochten en dat is altijd leuk in de lente en zomer; en dan heb ik straks een ouwe jas die dan prima op dat soort tochtjes mee of aan kan.

Verdere plannen voor dit weekend: boodschappen doen, een of twee fietstochtjes maken, en verder waar ik maar zin in heb.

Advertentie

2 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

2 Reacties op “Weekendplannen

  1. Ineke

    Ga eens naar de kringloop, wie weet wat je daar nog tegenkomt als je niet erg modegevoelig bent. 🙂

  2. GJ

    Of gewoon geen jas? Heb je in de zomer sowieso niet nodig vind ik. Als het regent kun je desnoods nog een plu meenemen, en als het toch wat frisser is doe je iets met lange mouwen aan.