Keukenapparatuur deel 2

Bedankt voor alle reacties gisteren! Erg leuk om te zien, en ik geloof dat ik weinig mensen heb gehoord van “Nooit kopen, je hebt er niets aan”. Een paar mensen koken en bakken beduidend vaker dan ik. Mijn moeder deed en doet dat ook, maar ondanks dat goede voorbeeld vrees ik dat ik wel nooit zoveel zal gaan koken of bakken. Maar toch geloof ik wel dat ook ik baat kan hebben bij een staafmixer. Die hoeft niet duur te zijn, en kan me helpen om goedkoper lekkere sausjes en soepen te maken. Die sausjes zouden dan ook bijvoorbeeld goed ingevroren kunnen worden en op een dag dat ik minder tijd of zin heb om te koken ontdooid kunnen worden. Ook wil ik eens proberen om mijn eigen, vegetarische, erwtensoep te maken. Ook al zou ik me echt geen keukenprinses willen noemen, in principe kan ik wel kook-instructies opvolgen. En dat moet genoeg zijn voor de meeste gerechten. 

Dus ik ga beginnen met zo’n relatief “simpele” staafmixer, en dan ga ik kijken of dat er voor zorgt dat ik vaker lekkerdere dingen kook in minder tijd en voor minder geld.

Advertentie

2 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

2 Reacties op “Keukenapparatuur deel 2

  1. Lot

    Ja staafmixer kom je een heel end mee. Koop wel een goede met voldoende toerental en let erop dat hij makkelijk schoon te maken is. Niet de goedkoopste nemen. En sommige extra’ zoals bakjes om te snijden zijn best handig.

  2. Ja, ik heb ook zo’n simpele staafmixer. Ideaal. Tegenwoordig gaat er veel minder voedsel weg. Preitje over..even aanbakken evt met uitje erbij, halve liter of liter kippen- of groentenboullon erbij, even laten staan, staafmixer erdoor…vers soepje. Ook met restjes bloemkool of andere groenten. Beetje room erbij is ook lekker. En als je het voller wil maken wat rijst (niet teveel anders wordt het dik) of een champignonnetje….
    Eet smakelijk