Salaris binnen

Vandaag komt, als het goed is, mijn salaris weer binnen. Vorig jaar kwam het salaris af en toe een dag te vroeg binnen, en dat vond ik stiekem heerlijk. Maar dit jaar is het tot nu toe altijd precies op de door de salarisadministratie genoemde dag (er staat een lijstje op intranet) binnengekomen. Dus dat zou vandaag moeten zijn… Mooi op tijd om vanavond de bloemetjes eens buiten te zetten tijdens de Koningsnacht (nee, grijns, daar is voor mij geen lol aan, dus dat doen we lekker niet).

Ik heb al een betaalopdracht klaarstaan om een deel van het geld meteen naar de spaarrekening over te boeken. Ik hoef alleen nog maar te bevestigen. En verder gaan de komende dagen ook weer allerlei vaste lasten van de betaalrekening af, bijvoorbeeld mijn bijdrage aan onze woonkosten, sparen voor ziektekosten en het overboeken van geld naar de boodschappenrekening.

Ik ben trouwens benieuwd wat mijn salaris is, nu ik sinds kort een vast contract heb. Afgelopen maand kreeg ik een “herberekend” salaris, deze maand zou ik voor het eerst een “normaal” salaris moeten krijgen, hoewel ik ook al wat overuren heb gemaakt waarvoor ik dan waarschijnlijk toch weer extra betaald ga krijgen.

Nou ja, ik ben benieuwd en ik laat me verrassen!

2 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

2 Reacties op “Salaris binnen

  1. vlijtigmetzuinigheid

    Mijn man heeft vandaag zijn vakantiegeld en winstuitkering ontvangen bovenop zijn salaris. Ik hou altijd van 25 april ;-).