Ehm, tja…

Ik maak eigenlijk liever geen reclame voor loterijen… Maar we deden afgelopen zaterdag weer mee (voor de lol)… en toen wonnen we ook nog wat: 2000 euro. Dus 1000 euro voor mijn vriend, en 1000 euro voor mij. Da’s effe mooi meegenomen zeg!

Mijn salaris viel deze maand een beetje tegen, maar dankzij deze meevaller gaat het sparen toch lekker door. (En van dat salaris ga ik morgen uitzoeken hoe dat precies komt).

En het is gek, maar toch heb je dan die neiging om die 1000 euro als “anders” te zien dan normaal inkomen. Ik dacht al na over toch een luxere vakantie, of het kopen van een fitnessapparaat, of het vervangen van de koelkast (terwijl de oude het nog doet). Je hebt het geld immers gratis en voor niets gekregen, dus uitgeven doet dan ook minder zeer. Maar voorlopig gaat het geld (als het dan binnenkomt) naar de spaarrekening. Dat is waarschijnlijk ook de verstandigste bestemming…

Advertentie

4 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

4 Reacties op “Ehm, tja…

 1. Willemien

  gratis en voor niets toch niet, je hebt het lot gekocht , ten zij je het gekregen hebt natuurlijk.
  Gefeliciteerd met deze prijs.

 2. horsmen

  Ik zou zeggen, de helft sparen en van de andere helft iets leuks kopen of iets leuks mee doen.

 3. vlijtig met zuinigheid

  Van harte gefeliciteerd. Dat is nog eens een mooie prijs. Alleen al het bedenken wat je ermee wilt doen is een leuke bezigheid.

 4. Gefeliciteerd! Wij hadden 20,-. Was ik ook al blij mee.