Mokken, kopjes en glazen

Ik pakte net een mok uit onze kast om koffie te gaan drinken. En ik werd eigenlijk helemaal vrolijk van wat ik zag. Onze kast met kopjes bevat een ratjetoe aan kopjes, mokken en glazen. Dat is goedkoper dan alles weggooien en vervangen door design, en aan (bijna?) elk kopje zit een verhaal vast… Komt-ie…

Klik op het plaatje voor de broodnodige vergroting…

Afbeelding

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

3 Reacties op “Mokken, kopjes en glazen

  1. Boukje

    Leuk zo’n verzameling bijmekaar “geraapt zootje”. Zo staat mijn keukenkastje er ook bij hahaha. En bij mn moeder is het nog steeds zo, mokken die ooit eens op een vader of Moederdag gekocht zijn, staan er nog steeds…En das al lang geleden dat die gekocht zijn! Leuk!!

  2. vlijtig met zuinigheid

    Wij hebben hier ’s morgens ook allemaal een andere beker of glas. Manlief drinkt de thee uit een mok, ik uit een theeglas en dochterlief drinkt het liefst thee uit een dikke glazen mok. En zoon drinkt chocomel uit een glas. Gek hè. Dus ik heb 4 verschillende bekers staan op tafel.

  3. hoe herkenbaar. Veel leuker dan een bij elkaar gekocht servies toch? bovendien is het minder vervelend als er iets breekt, dat is bij een compleet servies toch anders.