Het meest superdeluxe toiletpapier ter wereld

Dinsdag trok ik het allerlaatste velletje wc-papier van het allerlaatste rolletje wc-papier dat we in huis hadden. Hoe dat mogelijk is, weet ik eigenlijk niet, want ik dacht dat ik voor dat soort gevallen nog een reserverol had, maar die was nergens te vinden, dus die is blijkbaar toch ooit al gebruikt. Omdat ik naar m’n werk moest, mailde ik m’n vriend dat hij aub aan wc-papier moest denken die dag (ik zou te laat thuis zijn om nog boodschappen te kunnen gaan doen).

Dat lukte. Hij zei dat hij een enorme hoeveelheid wc-papier van een bepaalde soort zag staan en dat hij daarom dacht dat deze in de aanbieding was. Helaas bleek dat bij de kassa niet zo te zijn.

Nu hebben we superdeluxe wc-papier met amandelolie er in. En het ruikt ook naar amandel. En het ziet er zo uit:

Image

Sjiek, hè? En de kosten? Ongeveer zes euro voor een pak van twaalf. Jammer van het huishoudgeld. Maar aan de andere kant zijn we weer een ervaring rijker, en maak ik nu de hele tijd grappen over dat ze waar ik werk alleen maar “gewoon” toiletpapier hebben, alsof ze ons niet waarderen, zeg…

3 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

3 Reacties op “Het meest superdeluxe toiletpapier ter wereld

  1. GJ

    Op mijn werk hebben ze dan wel weer vrij duur wc-papier. Van een bekend merk ook. Maar dat is zeker niet het beste. Zacht wel, maar ook veel te slap. Geef mij maar gewoon wc-papier van Aldi, Lidl of huismerk van Jumbo. Is veel betere kwaliteit.
    Lijkt overigens ook wel op het papier van je foto, maar dan zonder amandelolie.

  2. Haha, dat zou ook echt iets voor mijn man kunnen zijn om dan van dat dure toiletpapier mee te nemen 😉

  3. Pas op dat je billen straks niet naar amandelmarsepein ruiken 🙂
    groet