Drukke weken

Het zijn drukke weken op het werk; ik vang een deel van de uren op van collega’s die vakantie hebben. Ik draai dus bijna voltijds mee, terwijl ik eigenlijk een contract heb van 20 uur per week. En omdat het ook nog onregelmatige tijden zijn, merk ik dat ik er moe van word. Soms prop je dan zelf ook nog eens iets extra’s in de weekenden (of wordt dat voor je gedaan), en dan wordt het al helemaal een marathon…

Maar goed. Vanochtend dan weer even vrij, vanmiddag en vanavond weer werken, zo is het leven. Nog een week of drie, dan wordt het weer wat rustiger.

En ehm: als jij vakantie hebt: geniet er van!! Het wordt snel genoeg weer druk…

Advertentie

3 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

3 Reacties op “Drukke weken

 1. Nee geen vakantie. in dit geval eens gelukkig dat ik geen collega’s heb, ik hoef niet extra te werken in de vakanties.. 🙂 toch nog een voordeeltje gevonden! met veel gedoe 2 weken in aug vrij, lastig als gastouder, maar ook ik wil genieten met mn eigen gezin 😉 werk ook vaak 4 of 5 dagen, dus ook wel even aan toe!

 2. GJ

  Krijg je wel lekker veel overuren uitbetaald, als je dubbel zoveel werkt.
  Of wordt dat weer verrekend met de minder drukke perioden?
  Waarbij ik me eigenlijk afvraag of dat eigenlijk wel mag?
  Ik heb twee weekjes vrij in augustus. Mijn baas werd zenuwachtig toen ik over vakantie begon, en grapte al of ik geen vakantiewerk bij hem wilde doen in mijn vakantie. 🙂 Toch wel leuk om te merken dat je gemist gaat worden.

  • Ja, dat is inderdaad grappig.

   Ik krijg de uren inderdaad grotendeels uitbetaald; een klein deel wordt mogelijk gecompenseerd in november en december.