Uitgaven in november

Laatste dag van de maand alweer. We gaan vandaag geen geld meer uitgeven, want een wandeling maken in het park is gratis 🙂

Screenshot 2014-11-30 00.25.23

… Alweer een maandje teveel uitgegeven. Uiteindelijk ben ik nog best tevreden, want je zou kunnen zeggen dat de extra 230 euros gegaan zijn naar een extra goed doel (100 euro), een eenmalige en niet te vermijden uitgave voor werk die ik wel zelf moet betalen (109 euro) en een vooruitbetalen voor een heel leuk uitje a.s. februari (55 euro).

Tegelijkertijd moet ik dan wel toegeven dat ik ook 46 euro aan een etentje uitgegeven heb, 24 euro aan kerstkaarten (oh jee, het is alweer bijna tijd om die te gaan schrijven) en 33 euro aan cadeautjes voor twee van mijn nichtjes, ook voor de Kerst. Omdat ik een weekje vrij was, gaf ik veel minder geld uit dan gebruikelijk aan het openbaar vervoer. Dat scheelde dan weer in de kosten.

Ik ben nog steeds heel blij met mijn mobiele telefoon en met mijn abonnement. Over een half jaar loopt dat wel af, hopelijk kan ik dan weer net zo’n goede deal krijgen. Ik verbelde deze keer een halve euro extra omdat ik in oktober een keer vanuit België belde.

 

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Geld en besparen

Een Reactie op “Uitgaven in november

  1. super hoe goed je alles op een rijtje hebt 🙂 en zolang je niet ind e problemen komt bij meer uitgaven… genieten van de leuke dingen die je ervan doet!