Salaris komt weer binnen

En zo is het weer over de helft van de maand, en komt mijn salaris weer binnen. Vandaag of morgen verwacht ik het, en ik ben benieuwd hoeveel het is. Ik verwacht deze keer nog wel dat ook de overuren van december uitbetaald worden. Vanaf volgende maand verwacht ik dus twee maanden lang een basissalaris, en dat dan pas in de derde maand (in april) de overuren van januari t/m maart uitbetaald gaan worden (zie eventueel mijn berichtje daar over van een paar dagen geleden).

Ik verwacht dat het salaris deze keer zo veel is, dat ik een deel kan overboeken naar de spaarrekening en dat ik daar ook de rest van deze maand niet meer aan hoef te komen. Dat zou mooi zijn.

We gaan het weer zien, in de loop van vandaag, of morgen…

 

Advertentie

5 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

5 Reacties op “Salaris komt weer binnen

 1. Heraldus

  Mijn salaris is net binnen, ik hou ca 50 euro meer over deze maand, er staat wel bij “voorschot” maar dat is altijd in januari. Het schijnt wel zo te zijn dat het vakantiegeld meer wordt belast ? nou we zien wel voorlopig dus geen klagen 🙂

 2. Voor heel veel mensen is de hoogte van het salaris totaal niet spannend, maar bij jou dus meestal wel. Grappig eigenlijk.
  Volgens mij zijn er wel weer wat wijzigingen geweest in de wettelijke premies enz, dus hier ook even kijken hoe dat uitwerkt op het netto salaris.

  • Ja, inderdaad. Voor mensen met een vast salaris is januari een spannende maand om te kijken of er iets veranderd is, door veranderde wetgeving. In mijn geval is mijn salaris sowieso zo wisselend dat ik het moeilijk kan zeggen.

   • hier is het ook elke maand weer spannend. mijn inkomen van de maand erop weet ik mn laatst gewerkte dag.. voer ze namelijk zelf in 😉 van mn man weet ik pas op de betaaldatum, na 12/13u als het binnen is op de rekening dus ook elke x weer spannend idd! hij heeft maandelijks overuren en die worden ook elke maand uitbetaald..