Vakantie voorbij

Zo, de vakantie is voorbij. Ik heb het huis opgeruimd en gepoetst, maar ook heerlijk veel geluierd. Ik heb familie en vrienden bezocht, en een paar boeken gelezen. Ik ben twee keer verkouden geweest, de eerste keer aangestoken door mijn nichtjes, de tweede keer weet ik niet wie de bron van besmetting was. Maar vandaag is dan weer de eerste echte werkdag en ga ik fris en fruitig weer aan de slag.

Ik ben blij om te merken dat ik tijdens die drie weken niet helemaal in apathie verzakt ben. Ik ben elke dag opgestaan, heb gedoucht en me aangekleed, heb eten gekookt, het huis schoon gehouden, en zo voort. Ik was niet altijd om 8 uur ’s ochtends op en ik was niet altijd even actief, maar ik was ook geen luie sloddervos.

Stel dat ik ooit kan stoppen met werken omdat ik genoeg spaargeld heb, dan weet ik nu dat ik dat waarschijnlijk wel aankan. Al is het wel zo dat ik dan moet zorgen dat ik ook wat grotere projecten heb dan alleen “huis opruimen”, anders wordt mijn leven tegen die tijd wel erg saai en vlak. Dat is wel iets om over na te denken…

Advertentie

2 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

2 Reacties op “Vakantie voorbij