Uitgaven in januari

Vandaag ga ik niets meer uitgeven, heb ik besloten. De koelkast ligt nog vrij vol met allemaal gezonde dingen voor het avondeten, dus we hoeven zelfs niet naar de supermarkt. En voor de rest ben ik ook voorzien van alles wat mijn hartje begeert…

Dus kan ik gaan optellen wat de uitgaven in januari waren… Komt-ie…

Screenshot 2015-01-31 00.24.08

Deze maand ging ik met de onverwachte uitgaven over het bedrag heen. Ik besprak dit een paar dagen geleden al (hier). Reken je de onverwachte extra uitgaven voor het huishoudpotje (70 euro) niet mee, dan deed ik het juist best goed en gaf ik “maar” 68 euro uit. Maar geld uitgeven is geld uitgeven, naar mijn idee, dus ik tel het wel mee.

Bij de kosten voor het openbaar vervoer bleef ik mooi binnen de lijntjes. Ik had veel vakantie deze maand. Dat zorgde voor minder reiskosten voor mijn werk (die ik voor moet schieten en dan later weer terug krijg), maar wel weer voor meer kosten voor leuke reisjes.

Bij de kosten voor kleding, die erg laag waren, moet ik zeker wel nog even vermelden dat ik eigenlijk meer geld uitgaf. Ik had namelijk nog een cadeaubon die ik opmaakte. De ene euro was het restant bedrag wat nog overbleef nadat de cadeaubon op was. Ik kocht twee mooie t-shirts en nu heb ik weer even genoeg broeken, shirts, en zo voort.

Dankzij de meevallende kosten voor vervoer en kleding bleef ik met het totaalbedrag onder het geplande bedrag. Hoera, binnen budget gebleven! In februari hoop ik dat me dat weer lukt. Wordt vervolgd…

Advertentie

1 reactie

Opgeslagen onder Geld en besparen

Een Reactie op “Uitgaven in januari

  1. Netjes hoor 🙂