De Delftse bieb houdt uitverkoop

Ik kreeg net een mailtje binnen dat de bieb in Delft uitverkoop gaat houden op woensdag 25 februari. Oude boeken, cd’s, dvd’s mogen weg voor een goedkoop prijsje. Zie ook hier. Woon je niet in Delft of omgeving, dan is dit berichtje nauwelijks van toepassing op jou. Woon je dat wel of ben je op woensdagmiddag 25 februari om de een of andere reden in de buurt, dan zou ik er eens gaan kijken.

Maar voor de lezers die niet in Delft of omgeving wonen (en dat zal toch wel de meerderheid zijn): zo zal ook jouw plaatselijke bieb misschien een of meerdere keren per jaar een deel van de collectie verkopen, en wie weet zit er dan ook wat voor jou tussen? Iets om in de gaten te houden…

Advertentie

2 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

2 Reacties op “De Delftse bieb houdt uitverkoop

  1. Ik ben lid van dok.info. Toch heb ik deze e-mail niet ontvangen. Prettig dat de bieb tegenover Pathe is. Ga daar graag naar de film.

  2. Astrid

    Toen ze bij onze bieb uitverkoop hielden, deden ze een keer de hele partituur afdeling weg. Ik heb toen heel veel gitaar en piano muziek en leergangen gescoord. Dat was geniaal. En het kostte en habbekrats.