Toch meer salaris de komende maand

Ik kreeg gisteren een mailtje van mijn directe baas: ze had gezien hoeveel overuren ik al opgebouwd had, en ze had toch opdracht gegeven om een deel daarvan al uit te betalen met het komende salaris. Een paar maanden geleden was aangekondigd dat overuren nog maar één keer per drie maanden uitbetaald zouden gaan worden. Ik werk veel meer uren dan wat er op mijn contract staat, dus ik had me al voorbereid op twee karige salarissen en dan elke drie maanden een klapper als de overuren uitbetaald zouden worden. Maar over een weekje of twee krijg ik dan dus toch meer salaris dan wat ik dacht. Het gaat waarschijnlijk om zo’n 600 euro meer aan salaris, en dat is handig, want dan kan ik toch mijn spaarrekening alvast wat spekken.

Ik heb mijn baas bedankt, natuurlijk. Altijd fijn om eerder over je geld te kunnen beschikken.

5 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

5 Reacties op “Toch meer salaris de komende maand

  1. horsmen

    Ik ben de mening toegedaan dat een hond een “baas” heeft maar dat terzijde. Fijn dat er ook leidinggevende zijn die wel meedenken met hun medewerkers. In dit geval gaat het ook om een best groot deel van je salaris. Fijn voor je dat je het alvast gaat krijgen en misschien hebben wel meerdere collega’s hiermee te maken die met het uitstel in de problemen zouden kunnen komen.

  2. Astrid

    Gefeliciteerd! Het lijkt er ook op dat je manager dus goed oplet wat er omgaat bij zijn mensen. Dat is ook veel waard.

  3. Wat fijn zeg, zo’n meedenkende leidinggevende 😀

  4. heel erg fijn! man krijgt nu zn overuren 100% uitbetaald en de overige 35% bouwt hij op als tijd voor tijd.. zn salaris was vandaag weer gestort en het viel me niet tegen 🙂