Verkouden, keelpijn, stem kwijt…

Zijn er bij jullie ook zoveel mensen ziek? Ik weet dat er een virus heeft toegeslagen in mijn familie, alle neef/nichtjes hebben gehoest en gesnotterd, en hun ouders en tante (bedankt jongens) daardoor ook, en op mijn werk is zo’n 10% van de collega’s ook ziek thuis. En de rest voelt zich ook niet zo lekker.

Het lijkt een verkoudheid te zijn die zich lekker goed in de keel nestelt, ik heb al iemand gehoord die keelontsteking had en er een antibioticumkuurtje voor nodig had, en van meerdere anderen hoor ik ook dat keelklachten veel voorkomen. Zelf ben ik mijn stem een dag kwijt geweest (dat vond mijn vriend “wel lekker rustig”, en bedankt 🙂 ).

Ik ben genoeg op de been gebleven om te kunnen werken, en heb ook een paar uurtjes van andere collega’s overgenomen omdat die wel helemaal geveld zijn. Vrijdag misschien nog een keertje, als die ene collega dan nog niet beter is. Hopelijk is volgende week iedereen weer gewoon beter.

Advertentie

2 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

2 Reacties op “Verkouden, keelpijn, stem kwijt…

  1. dat virus heeft hier ook toegeslagen idd. dochter had vastzittende hoest en verkouden, zoontje daarna zn stem kwijt, enorm verkouden met koorts en uiteindelijk een oorontsteking (hij had er vreemd genoeg geen last van.. sliep juist extra, maar wel een ab kuur meegenomen idd bij de huisarts (ik mocht zelf kiezen of ik t welof niet wou.. ?) in de hoop dat t dan ook niet erger zou worden), man ook enorm verkouden/ziek geweest en ik ook enorm snotterig en flink verkouden idd.. schoonmoeder heeft t ook enorm gehad en door de tramadol/morfine ging ze te laat naar de huisarts en heeft ze 4 weken een AB kuur gehad omdat haar holtes ontstoken waren, schoonzus had t zelfde volgfens mij… dus idd de halve familie heeft t weer gehad.. (en in januari had zoontje al buikgriep, in februari de beide kids waterpokken..)maar ja er zijn ergere dingen denk ik dan maar..

  2. GJ

    Hier gelukkig zowel thuis als op het werk weinig slachtoffers. 1 collega en mijn moeder. Maar beiden na een paar dagen alweer beter.