Ja, daar was-ie weer: het salaris

Gisteren kwam mijn salaris weer binnen, lekker! Toch altijd fijn, als die bootlading dan weer binnenkomt, al is alles ook meteen weer klaargezet voor betalingen aan anderen her en der, en overboekingen naar de spaarrekening.

Het was deze keer, gelukkig ook, een wat hoger bedrag, vanwege uitbetaalde overuren. Mijn leidinggevende had wel aangegeven dat ze niet alle overuren laat uitbetalen, zodat ik in de komende maanden er nog een paar zou kunnen gebruiken als ik eens een week minder uren werk. Ik betwijfel zelf of dat wel het geval gaat zijn, maar ja, daar komen we dan ook wel weer achter, door de komende maanden heen.

Maar toch een mooi bedrag dus, en het overschot ging gisteren dus al meteen naar de spaarrekening, waar het prima staat, ondanks de wat lagere rente tegenwoordig.

4 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

4 Reacties op “Ja, daar was-ie weer: het salaris

  1. Beter iets met rente dan niets! Geniet van je extra centjes

  2. wat vreemd dat je leidinggevende kan bepalen of jij je overuren uitbetaald krijgt of niet….

    • Nou, niet of hoor, maar wel wanneer. Volgens de CAO kunnen er drie maanden zitten tussen het draaien van overuren en het betaald krijgen ervan. Dus ja…

      • zal per cao dan verschillen idd.. mn man bepaalt zelf of hij ze uit laat betalen of als tijd voor tijd opspaart (maar dat heeft weinig nut want met zoveel overuren zou hij bijna 4 dagen per week kunnen gaan werken, maar ja die overuren laten dat niet toe :p ) nu heeft hij het zo gergeld dat hij zn overuren 100% uitbetaald krijgt en de overige 35% opspaart als tijd voor tijd..zo bouwt hij een paar extra dagen op, maar niet te veel. ook wel fijn 🙂 bijons komt t salaris over anderhalve week week weer (4wekelijks dus datum verschuift steeds) ben benieuwd hoeveel, denk dat vakantiegeld er ook gelijk bij zit nl!