Uitgaven van april

Nou… Ik ben niet ontevreden over de maand april! Bij de extraatjes en cadeaus nam ik van maart nog een schuld van 106 euro mee, en ik gaf in deze maand april dus 31 euro uit. Ik gaf nog geld uit aan twee cadeautjes, en aan een uitstapje op een middag (een kop warme chocomel en een koek in een cafeetje). In mei zal ik eindelijk weer eens wat te besteden hebben, namelijk 100 euro (het budget voor mei) minus de 57 euro die ik nog over budget ben van de maanden januari t/m april. Hou ik 43 euro over, riant!!

Screenshot 2015-04-30 22.54.29

Verder wist ik voordat deze maand begon al dat ik heel veel zou gaan reizen voor mijn werk. Ik schroefde het budget voor het openbaar vervoer daarom al wat op, maar blijkbaar nog niet genoeg. Ik gaf nog twintig euro extra uit. Tja.

Qua kleding ga ik misschien over een maand of wat weer eens flink wat uitgeven (aan een paar schoenen), maar deze maand bleven de uitgaven laag.

Voor de rest waren de posten zoals verwacht. Ik gaf dan deze maand een paar euro teveel uit, maar hopelijk is dat volgende maand weer beter.

4 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

4 Reacties op “Uitgaven van april

  1. Ik blijf het knap vinden dat jij in vergelijking met jouw extraatjes zoveel uitgeeft aan anderen (sparen nichtjes/neefje, goede doelen, politieke partij).
    Ik moet er nog aan beginnen, aan de hoeveel ticketjes te zien heb ik weer mijn best gedaan….

    • Ach ja, dat is voor mij ook belangrijk. Een behoorlijk aantal “verwen”-dingen voor mezelf zitten ook verstopt in mijn gewone uitgaven: lekker eten, het abonnement op de bieb, de kapper (zalig!), surfen op mijn mobiele telefoon, enz.

  2. Ja die neefje en nichtjes post valt mij ook altijd op…! Ze boffen maar!