Ja, kom maar hoor, salaris!

Ik heb je hard nodig deze maand!

 • om mijn vakantie te bekostigen
 • en mijn ziektekosten
 • en om mijn buffer weer aan te vullen nadat ik met een deel van mijn spaargeld een deposito afsloot

Als ik geluk heb, is het salaris er morgen. Als ik pech heb, is het er pas overmorgen. Ik ben ook benieuwd hoeveel het is, ik krijg vakantiegeld uitbetaald en een aantal overuren. Ik ga het zien…

7 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

7 Reacties op “Ja, kom maar hoor, salaris!

 1. Mijn salaris komt vrijdag! Ik heb het net als jij nodig voor mijn ziektekosten en hoef ik daarvoor mijn buffer niet aan te spreken. In mijn vakantiegeld zitten 2 maanden fulltime werken. Ik vind het heel lastig om te berekenen hoe veel meer dat oplevert! Ook ik ga het zien (als de Rabobank nu tenminste wel netjes uitbetaald en er geen storing is)

 2. Ik zou wel oppassen met het afsluiten van een deposito van je buffer… je kunt er immers niet meer aankomen op korte termijn.

  • Ik hield nog wel wat buffer over hoor, maar ik heb ‘m liever wat hoger, en het extra salaris kan daar nu mooi voor zorgen dat het weer richting de ideale buffer gaat.

 3. Gewoon Vlijtig

  Hier komt het ook pas vrijdag. Maar misschien heb je geluk. Ik krijg niet zoveel vakantiegeld van mijn uitkering, maar ben er wel dankbaar voor. Manlief heeft het vakantiegeld al vorige maand gekregen.

 4. Bouk

  Ik krijg vrijdag mijn salaris! Vakantiegeld heb ik nu ook nodig om een deel van de vakantie mee te betalen, restant van 350 haal ik van de buffer, daar is ie immers voor. Belastinggeld teruggave kan zo mooi op mn spaar blijven staan!

 5. ik weet nooit van te voren welke dagen mn inkomsten binnen komen.. wacht nog op geld van 1 opvangkindje.. ze betalen altijd te laat.. gelukkig regelt het gastouderbureau dat.. en gelukkig heb ik er geen last van behalve dat het hierdoor iets korter op mn spaarrekening staat 😉
  mans salaris was begin mei al binnen incl vakantiegeld 😀 dat staat al veilig doorgesluist op de spaarrekening zelfs 😀 heerlijk! komende maand heef thij 2x salaris, ook fijn 😉 (ivm 4 wekelijks loon.. zn 13e maand valt dit jaar dus in juni :p )

  maar altijd fijn als het geld weer binnen is 😀

 6. Tineke

  Ik verwacht mijn salaris ook op vrijdag. Vaste dag is 25e, tenzij dit in het weekend valt, dan wordt het de vrijdag ervoor overgemaakt. Aangezien de 25e nu 2e Pinksterdag is, en als zondag gezien wordt, neem ik aan dat het vrijdag komt. Of klopt dit toch niet helemaal?

  Trouwens, wat mij opvalt is dat verschillende instanties halverwege de maand mei hun rekeningen versturen. Omdat ze weten dat het vakantiegeld dan bijna binnenkomt. Veel kosten op een grote hoop geveegd deze maand, hebben wij nu last van 😦 . He, maar gelukkig kunnen we het betalen 😉 .