Bijbaantje en vrije tijd

De laatste week heb ik erg weinig tijd. Of tenminste, ik heb heel veel tijd “uitgegeven” aan werk. Aan mijn echte werk, en aan mijn bijbaantje. De laatste opdracht voor mijn bijbaantje was zondagmiddag af, en sindsdien geniet ik van wat vrije tijd. Ja, al een hele avond en een halve ochtend dus. 🙂

Ik merk dat ik nog een beetje een opgejaagd gevoel heb. Snel, snel, ik moet iets doen! Oh nee, ik hoef even niks. Dat was ik even vergeten.

Het bijbaantje levert me niet zo superveel op. Een paar euro per uur dat ik er aan werk. Is dat niets? Nee, dat is niet niets. Is het een goede besteding van een paar van mijn vrije uren die ik anders al websurfend zou doorbrengen? Ja, best wel.

Alleen, ik moet het ook weer niet overdrijven. En het opgejaagde gevoel wat ik nu heb, betekent dat ik het overdreven heb. Tijd om een tandje terug te schakelen en even geen nieuwe opdrachten aan te nemen. Ook al levert elke opdracht me wel een beetje geld op, waarmee ik dan weer dichter bij mijn inkomensdoel voor 2015 zou komen.

Volgende week heb ik een week vakantie. Misschien moet ik dan die week ook maar geen opdrachtje aannemen. Echt vrij hebben. Waarschijnlijk doe ik in die week alsnog veel nuttige dingen, zoals klusjes in huis. Maar in ieder geval verder even rust en vrijheid. Even weer terug naar de basis 🙂  . Dat is dan dus mijn goede voornemen voor de komende twee weken!

Advertentie

Reacties uitgeschakeld voor Bijbaantje en vrije tijd

Opgeslagen onder Geld en besparen

Reacties zijn gesloten.