De jaardoelen in oktober

1. Tijd besteden aan familie, vrienden, mijn vriend, bloggen, werk – ja, dat is deze maand zeker gelukt. Ik had een week vakantie en heb daarin veel tijd doorgebracht met familie, vrienden en mijn vriend. Dat was erg leuk. Bloggen doe ik sinds een paar maanden op een wat lager pitje, maar gaat wel door. En werk, nou, die hebben ook niets te klagen, want in de weken dat ik géén vakantie had, heb ik het best druk gehad.

2. Gewicht kwijtraken – deze maand ben ik blijven hangen qua gewicht. Deze keer hakte de week vakantie er toch aardig in en toen kwam ik dus weer een kilo aan, die er nog steeds weer af moet. Het doel “gewicht verliezen” kwam door alle drukte op andere gebieden ook weer op een wat lagere prioriteit te staan. Maar handig is dat niet. Dus die moet ik toch weer een stukje proberen omhoog te halen op dat prioriteitenlijstje.

3. Streven naar een inkomen van 36.000 euro netto voor het hele jaar – ja, dit gaat best goed! Met bijna 3000 euro aan inkomsten deze maand schoot het weer een flink eindje op. Ik moet nog 6500 euro aan inkomen krijgen dit jaar om dit te halen, maar ik verwacht een eindejaarsbonus die bijna zo groot is als een salaris, dus dat lijkt wel te gaan lukken.

Screenshot 2015-11-04 08.35.00

4. In 2015 minder uitgeven dan 18.000 euro – Ook deze maand gaf ik weer ongepland wat teveel geld uit. Hierdoor nader ik na tien maanden al de 18.000 euro uitgaven; dus ik gaf tot nu toe 1800 euro per maand uit in plaats van de gehoopte 1500 euro. Jammer. Ik ga dan natuurlijk ook over de 18.000 heen in de komende maand, dus dit doel ga ik dit jaar niet redden.

Screenshot 2015-11-04 08.35.09

1 reactie

Opgeslagen onder Geld en besparen

Een Reactie op “De jaardoelen in oktober

  1. Tineke

    Het zou zonde zijn om doel 4 nu te laten varen.
    Je zou doel 4 nog kunnen ombuigen naar: maximaal de helft uitgeven van mijn totale inkomsten. Want €18.000 is ook de helft van €36.000. Door je inkomsten nog wat verder op te schroeven, met wellicht nog wat MP verkopen, meer werken enz, kun je de verhouding inkomsten-uitgaven nog steeds hetzelfde proberen te houden. Dan vind ik dat je doel 4 nog steeds kunt halen.

    Succes!
    Tineke