Salaris november

Ik heb op het intranet van mijn bedrijf al gezien, dat ik deze maand een basissalaris ga krijgen, zonder uitbetaalde overuren of andere extraatjes. Ik had stiekem gehoopt dat na het afsluiten van de CAO er al een herrekening van mijn salaris bij zou zitten vanaf januari. Met een salarisstijging van 1% met terugwerkende kracht hoop ik nog zo’n 200 euro extra te krijgen een keertje. Maar nog niet deze maand, dus.

Het salaris komt waarschijnlijk maandag of dinsdag echt binnen. Dan wordt mijn budget in YNAB eindelijk weer blij met mij (het gaat dan uit de rode cijfers voor deze maand). En dan zie ik mijn nettowaarde weer een stukje stijgen, altijd leuk.

En dan hopelijk in december wel een mooi “klapper”-salaris, met overuren, uitbetaalde vakantie-uren, misschien die herrekening naar aanleiding van de nieuwe CAO, en de eindejaarsuitkering; dat zou een mooie afsluiting zijn van het jaar.

2 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

2 Reacties op “Salaris november

  1. Altijd leuk om die exta’s te krijgen vooral de eju vind ik een echte bonus zo op het einde van het jaar.

  2. fijn die extra’s die eraan komen! die hebben wij helaas nooit 😉 man heeft straks zelfs een x 5 weken ipv 4 tussen zn salarissen… en ik neem een week vrij dus ook een week minder inkomen.. :p maar wel heel erg veel behoefte aan na alle decemberstress 😉