Salaris binnen – lekker

Zo, mijn laatste salaris van het jaar is binnen. En met de eindejaarsuitkering erbij, een volle 13e maand, was het een mooi bedrag van bijna 5000 euro. Met mijn bijbaantje erbij zit ik over de 5000 euro aan totaal inkomen deze maand.

Lekker.

Het computerprogramma waarin ik mijn uitgaven ben gaan bijhouden, YNAB, is nu eindelijk tevreden over mij, omdat ik nu een hele maand vooruit kan plannen met dit inkomen.
Dat kon en deed ik altijd al, maar omdat het salaris natuurlijk pas aan het einde van een maand binnenkomt, vond YNAB dat ik tot de 25e of zo altijd in het rood stond.
Maar nu sta ik ook volgens YNAB helemaal in het groen voor de hele maand januari.

De komende week gaan er nog wat vaste uitgaven uit (zoals voor de boodschappen voor januari, en mijn bijdrage in de woonlasten), en dan ga ik inderdaad ruim in de plus januari in.

Advertentie

7 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

7 Reacties op “Salaris binnen – lekker

 1. Fijn om zo het jaar af te ronden.

 2. Bouk

  Lekker is dat he. Ik krijg lang niet zoveel als jij hoor, maar ben erg tevreden met wat ik deze maand heb mogen ontvangen….Heb alweer een mooi deel naar mijn spaar overgeboekt!

 3. Gewoon Vlijtig

  Nou, hier is het echt balen. Het salaris van manlief klopt voor het tweede opeenvolgende jaar in december niet. Hij zou 238 uur uitbetaald krijgen en dat is niet gebeurd. Dus….grmbl. Weg spaarplannen.

  • Ik neem aan, dat het binnenkort nog wel betaald wordt, toch? Als hij er recht op heeft?

   • Gewoon Vlijtig

    Dat mag ik hopen. Maar de 238 uur staan geparkeerd in het oude salarissysteem en zouden door het nieuwe systeem automatisch na 6 maanden worden uitbetaald. Niet dus. Een mailtje is verstuurd maar hoe lang het duurt voordat er antwoord komt tijdens deze dagen? Geen idee.

   • Oh, heel vervelend! Ik hoop dat ze het snel doen.