Spaarpercentage

Ik ben toch geheel niet ontevreden over hoeveel ik in de eerste drie maanden van het jaar wist te sparen. Van de 9095 euro aan binnengekomen salaris + bijbaantje gaf ik er 5173 uit (wat gemiddeld toch wel 1725 euro per maand is, oei). Maar ik gaf dus ook een aantal euro’s niet uit, waardoor het spaarpercentage op 43% komt voor de eerste drie maanden van het jaar.

Ik hoop het percentage in ieder geval boven de 40% te houden dit jaar, want dan blijft er goede vooruitgang zitten in mijn spaargeld. En laten we eerlijk zijn, 1725 euro uitgeven per maand betekent toch al dat je alles kunt doen wat nodig is, en ook nog wat extra’s.

Kijken wat ik er in kwartaal twee van bak …

Advertentie

4 reacties

Opgeslagen onder Geld en besparen

4 Reacties op “Spaarpercentage

  1. Crafts 'n' Skills

    sowhee.. da’s best nog een bedrag, als ik eerlijk ben. Voor samen als ik het goed zie? Maar desalniettemin is het super dat er geld opzij gaat voor een doel. Petje af!

  2. Mooie percentages toch? Je leeft toch ook naar je inkomen maar als je daarnaast zoveel spaart lijkt dat me prima. Zolang je het geld maar uitgeeft aan dingen waar je echt gelukkig van wordt lijkt het me prima in evenwicht!

  3. prima inkomen! 😉 dat is mijn hele jaarinkomen zo ongeveer 😉