Site-archief

Valentijnsweek

Valentijnsweek

Omdat ik vanavond moet werken en een gezamenlijk diner en filmavondje er dus niet in zit, wordt het dan maar een beetje uitgesmeerd over de week. Morgenavond wordt de filmavond. Vanmorgen verraste ik m’n vriend in ieder geval al met het Valentijnsgebak. Ook dat smaakt morgen nog beter dan vandaag (te laat begonnen met maken, eigenlijk moeten de smaken nog even op elkaar inwerken), maar dit was alvast het voorproefje.

Mijn vriend reageerde met “Is het vandaag al donderdag dan?” en een dikke knuffel. Helemaal goed!

Advertentie

Reacties uitgeschakeld voor Valentijnsweek

14 februari 2013 · 14:31

Daar ging de verf…

Daar ging de verf...

Ik was helemaal klaar met schilderen, maar ging het bakje van de roller even leegmaken door her en der nog wat bij te verven. En hop, daar stootte ik tegen het bijna-volle blik verf aan en die ging om. Met als gevolg een enorm grote vlek op de vloer, die niet te verwijderen is. Dan maar uitsmeren, beschermt het het hout nog wat (ha). Echt flink balen, sukkel die ik ben om de verf niet veiliger weg te zetten!

De eerste laag buitenlak zit er op, maar heeft ook wat bubbeltjes geblazen (door het warme weer?). Dus er moet nog een laagje. Er zit nog net genoeg verf in het blik. Maar dat komt wel volgend weekend of iets dergelijks, komende week wordt het druk op het werk.

1 reactie

22 juli 2012 · 18:34